Миналия месец американският щат Айова прие закон, забраняващ на местните власти да

...
Миналия месец американският щат Айова прие закон, забраняващ на местните власти да
Коментари Харесай

Неприятната реакция на милиардерите показва силата на основния доход

Миналия месец американският щат Айова прие закон, забраняващ на локалните управляващи да одобряват стратегии за главен приход. Това следва сходно развиване в Арканзас, Айдахо и Южна Дакота.

В Тексас, откакто законодателите не съумяха да одобряват собствен личен подобен закон, основният прокурор на щата заведе дело, с цел да попречи на окръг Харис да започва пилотния план за главен приход, който неговите чиновници бяха разрешили. Обявявайки водача за „ противоконституционен “, основният прокурор отнесе случая му до Върховния съд на Тексас. какво става тук И за какво тънкостите на видимо неразбираема локална политика в Съединени американски щати имат значение?

За да отговорим на тези въпроси, би трябвало да разгледаме радикалния капацитет на главния приход да промени обществените ни връзки. Дефиниран като постоянно заплащане в брой, което се дава абсолютно на всички, главният приход може да се преглежда като пенсия, единствено за всички. Неговата цел е да обезпечи непрекъснато, базово равнище на финансова сигурност за всички хора, независ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР